Lopeta jojoilu ja saa sekä terveempi ja hoikempi keho,
että parempi mieli!

Aloititko sinäkin taas dieetin maanantaina, mutta sorruit herkkuihin jo keskiviikkona? Kaipaatko täysin uutta lähestymistapaa päästäksesi vihdoinkin eroon jojoilusta? Oletko sinäkin ymmälläsi kaikista niistä ristiriitaisista ohjeista, joita media sinulle jatkuvasti syöttää?

 

Ota minuun yhteyttä ja varaa heti maksuton tapaaminen!

OTA MINUUN YHTEYTTÄ!

Tunnetko olosi vetämättömäksi, oletko stressaantunut, vai koetko että elät elämääsi puoliteholla? Tiedät ehkä mitä terveellinen elämäntapa tarkoittaa, mutta sinun on vaikea saavuttaa se muuta kuin hetkellisesti? Olet kokeillut erilaisia treeni- tai ravinto-ohjelmia useammankin kerran, mutta valunut niiden jälkeen aina takaisin vanhaan elämäntyyliisi? Minä autan sinua löytämään elämääsi tasapainon, jossa sekä mielesi että kehosi voi hyvin.

Onko nyt sinun vuorosi päästää irti painon jojoilun tuomasta turhautuneisuuden sekä häpeän tunteesta ja voida hyvin, koko loppuelämäsi ajan?

Haluan auttaa sinua lopettamaan jojoilun ja saavuttamaan terveellisemmän elämäntavan, jonka kanssa pystyt elämään halutessasi lopun elämääsi. Olen ravintovalmentaja, mutta valmennuksessani otan huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvointisi; jotta voit saavuttaa pysyviä muutoksia, tulee sinun ensin haastaa vanhat ja toimimattomat ajatusmallisi, tottumuksesi sekä mielentilasi. Miksi en vain kerro sinulle kuinka sinun tulee syödä? Oma kokemukseni näyttää, että paraskaan ravinto-ohjelma ei toimi, jos emme sitä ennen työstä ajatusmallejamme ja tottumuksiamme perinpohjaisesti. Ja hei tiedän itse, miten vaikeita tunteita jojoilu meissä herättää: Turhautuneisuutta, häpeää, pettymystä, kateutta, surua...vain muutaman tunteen mainitakseni. Sinäkin olet varmasti kokeillut erilaisia treeni- tai ravinto-ohjelmia useammankin kerran, mutta valunut niiden jälkeen aina takaisin vanhaan elämäntyyliisi. Minä autan sinua löytämään elämääsi tasapainon, jossa sekä mielesi että kehosi voi hyvin. Kun perusta on vahva, voit rakentaa sen päälle juuri sellaisen elämän kuin haluat, sisältäen juuri sinulle sopivan ravinto- ja treeniohjelman.

Miksi juuri minä voisin auttaa sinua?

Olen tehnyt vuosia töitä haastavissa elämäntilanteissa elävien ihmisten  parissa ja törmään aivan vastaaviin haasteisiin myös ravintovalmentajan roolissani: Arjessa jaksamisen vaikeus, jatkuva stressitila perheen, työn ja muun elämän yhdistämisestä, sekä alakuloisuus ja tunne siitä ettei riitä, ovat monille nykyään joka päiväistä. Nämä seikat näkyvät suoraan elämäntavassa, jossa laiminlyödään oma hyvinvointi ja terveys, usein kiireeseen viitaten. Miten voi pitää huolta perheestään, kun ei edes ehdi pitämään huolta itsestään? Olet ehkä huomannutkin, että huolehtiessasi itsestäsi syömällä säännöllisesti ja ravintorikkaasti, liikkumalla sopivasti ja saadessasi tarpeeksi lepoa, voi mielesikin paremmin? Minä olen valmentaja, joka tarttuu tuumasta toimeen. Elämänmuutosta ei saavuteta pelkällä ajatustyöllä, vaan tavoite saavutetaan selkeillä, konkreettisilla askeleilla ja ne askeleet olen valmis ottamaan sinunkin rinnallasi. 

Varaa aika ensimmäiselle tuokiolle, joka on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Mietitkö, miksi antaisin sinulle ilmaisen tuokion? Minulle on tärkeää, että ymmärrät missä valmennuksestani on kyse ja että itse tiedän, että voin todellakin auttaa sinua. Lisäksi tiedän, kuinka tärkeää ovat toimivat henkilökemiat, ja haluan että voit vasta tuokion jälkeen päättää, jos haluat lähteä tekemään töitä juuri minun kanssani. 

KLIKKAA TÄSTÄ JA VARAA AIKA ENSIMMÄISEEN, MAKSUTTOMAAN TUOKIOON

"Vatsani toimii nyt hyvin ja pienillä muutoksilla arjessa olen saanut valtavasti terveyshyötyjä. Minulla on ollut 6 kk:n aikana ainoastaan yksi migreeni ja olen alkanut ymmärtää, kuinka toistuvat ajatukseni vaikuttavat mielialaani ja sitä kautta suoraan jokapäiväisiin valintoihini. Siitähän kaikki lähtee, säännöllisyydestä ja hyvistä valinnoista. Ruokavalio on tärkeä osa meitä, mutta jotta saadaan pysyviä tuloksia aikaan niin pitää ottaa pieniä askelia ja muuttaa sitä omaa suhtautumista ja ajatusmaailmaa hyvinvoinnin ympärillä. Tämän asian Kati osaa ja voin lämpimästi suositella hänen valmennusta kaikille."

Tove Sjöberg, 37
Hallintopäällikkö

Valmennuksessani saat kaiken tämän:

 • Lähtötilanteen kokonaisvaltaisen kartoituksen käyttäen pohjana 5 päivän ajalta tekemääsi perusteellista ravintoanalyysia. Katsomme yhdessä totuutta silmiin ja selvitämme, mikä tilanteesi oikeasti on. 
 • Ateriarytmin ja -ateriamallit, jotka sopivat juuri sinun kehollesi ja tukevat sitä kautta sekä henkistä (mm. vireystila, mieliala) että fyysistä (mm. suolisto, iho, paino, rasva/lihas) hyvinvointiasi. 
 • Ravinnon, liikunnan ja levon tasapainoittavan ohjelman.
 • Ajatusmalliesi, tottumustesi ja mielentilasi perinpohjaisen työstämisen lähtien siitä, että tunnistat omat ongelmakohtasi. Ajatusmallimme ja tottumuksemme ovat usein lähtöisin jo vuosien takaa, ellei jopa lapsuudesta. Eli ne ovat iskostuneet meihin vahvasti. Kun tunnistat omat vääristyneet mallisi jotka sabotoivat hyvinvointiasi, voit laittaa kaiken energian ja voiman niiden ratkaisemiseksi. Eli kun ongelma on tunnistettu, tehdään päätös sen muuttamisesta ja otetaan ensimmäinen askel kohti muutosta. Oikeanlainen mielentila on kaiken a ja o: ”Elämäsi voi olla ainoastaan niin hyvä, kuin mielentilasi”, kuten Tony Robbins sanoo.
 • Online-valmennustuokiot sopimuksen mukaan 2 krt/kk, fyysisellä sijainnillasi ei siis ole väliä. 
 • Sinulle herää varmasti kysymyksiä valmennuksen aikana ja silloin voit olla yhteydessä minuun yhdessä sopimallamme tavalla. Et siis jää yksin kysymystesi kanssa, vaan ratkomme ne yhdessä.

Huom! En ota valmennukseeni kuin muutaman valmennettavan kerrallaan, jotta voin taata jokaiselle heistä parhaan mahdollisen tuen!

TEE PÄÄTÖS NYT JA VARAA TÄSTÄ AIKASI ENSIMMÄISEEN, MAKSUTTOMAAN TUOKIOON

Valmennukseni ei sovi sinulle, jos:

 • et ole valmis haastamaan ja tarvittaessa muuttamaan vanhoja ajatusmallejasi, tottumuksiasi ja mielentilaasi.
 • haluat, että joku muu tekee työn puolestasi.
 • odotat helppoa ratkaisua, etkä ole valmis laittamaan itseäsi peliin täysillä.
 • uskot edelleen siihen, että saat lopetettua jojoilun rääkkäämällä itseäsi lenkkipolulla. 

Valmennukseni sopii sinulle, joka:

 • olet 100% motivoitunut haastamaan itsesi sekä fyysisesti että henkisesti tavoittaaksesi vihdoinkin pysyviä tuloksia.
 • ymmärrät, että valmennuksen tuoma struktuuri auttaa sinua saavuttamaan pysyviä muutoksia.
 • ymmärrät, että muutos ei tapahdu hetkessä, vaan vaatii sinulta perusteellista työtä voidaksesi päästää irti vanhoista, vääristyneistä ajatusmalleistasi sekä haitallisista tottumuksistasi ja tavoittaa mielentilan, jolla onnistut.
 • haluat elää elämää, jossa sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai kantaa syyllisyyttä jokaisesta nauttimastasi suupalasta, vaan teet jokapäiväiset valintasi tietoisesti ja hyväksyen.
 • haluat voida hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin ja näyttää samalla hyvää esimerkkiä muutoksellasi mm. lapsillesi, kumppanillesi sekä ystävillesi. 
 • haluat kohdella itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla, eli ansaitsemallasi tavalla.
VARAA AIKA ENSIMMÄISEEN, MAKSUTTOMAAN TUOKIOON

Valmennusvaihtoehdot:

3 kk valmennukseni on sinulle, jolla on perusasiat kunnossa, mutta haluat käydä ruokavaliosi läpi ammattilaisen kanssa. Kaipaat pientä elämäntapamuutosta, täsmävinkkejä hektiseen arkeesi tai haluat rakentaa toimivan ravintokokonaisuuden tukemaan fyysistä kehitystäsi.

3 kk:n valmennukseni sisältää:

  • Lähtötilanteesi kokonaisvaltaisen hyvinvointikartoituksen.
  • Perusteellisen ravintoanalyysin perustuen tekemääsi 3-5 vuorokauden ruokapäiväkirjaan.
  • Tavoitteidesi mukaisen ja juuri sinulle räätälöidyn esimerkkiateriarytmin ja -ateriamallit.
  • Tietoa ja ohjeita ravinnon, liikunnan ja palautumisen tasapainottamisesta.
  • Ajatusmalliesi, tottumustesi ja mielentilasi työstämisen, juuri sinulle sopivalla tahdilla.
  • Toimenpidesuosituksia, arkivinkkejä, sekä tuotesuosituksia oman tavoitteesi saavuttamiseksi.
  • Online-valmennustuokiot sopimuksen mukaan 2 krt/kk, fyysisellä sijainnillasi ei siis ole väliä.
  • Valmennusajan seurannan ja henkisen tsemppauksen whatsappilla, s-postitse tai puhelimitse.

Hinta: 229€/kk

 

6 kk valmennukseni on sinulle, joka haluat oppia terveelliset ruokailutottumukset, koko loppuelämäsi ajaksi. Valmennuksen sisältö räätälöidään juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukemaan on tavoitteenasi sitten painonpudotus, oikean ravinto-ohjelman löytäminen treenin tueksi, energian saaminen arkeen tai esim. suolisto-ongelmista eroonpääseminen.

6 kk:n valmennukseni sisältää:

  • Lähtötilanteen kokonaisvaltaisen hyvinvointikartoituksen.
  • Perusteellisen ravintoanalyysin perustuen tekemääsi 3-5 vuorokauden ruokapäiväkirjaan.
  • Tavoitteidesi mukaisen ja juuri sinulle räätälöidyn esimerkkiateriarytmin ja -ateriamallit.
  • Tietoa ja ohjeista ravinnon, liikunnan ja palautumisen tasapainottamisesta.
  • Ajatusmalliesi, tottumustesi ja mielentilasi perinpohjaisen työstämisen, juuri sinulle sopivalla tahdilla.
  • Toimenpidesuosituksia, arkivinkkejä, sekä tuotesuosituksia oman tavoitteesi saavuttamiseksi.
  • Online-valmennustuokiot sopimuksen mukaan 2 krt/kk, fyysisellä sijainnillasi ei siis ole väliä.
  • Valmennusajan seurannan ja henkisen tsemppauksen whatsappilla, s-postitse tai puhelimitse.

Hinta: 199€/kk

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Olen kokeillut useita dieettejä ja aina epäonnistunut, koska en jaksa pysyttäytyä ohjelmassa. Miten voisin onnistua nyt?

Valmennukseni ei perustu dieettiin, vaan se on pohja pysyvälle elämänmuutokselle. En anna sinulle valmista ravinto-ohjelmaa enkä valmiita treeniohjelmia, vaan etsimme juuri sinulle sopivan tavan elää. Valmentajanasi autan sinua työstämään omia pinttyneitä ajatusmallejasi ja korvaamaan haitallisia tottumuksiasi uusilla, paremmilla tottumuksilla. Valmennukseni antaa sinulle vahvan pohjan onnistuneeseen elämäntapamuutokseen, sekä uuden elämäntavan, jota voit ylläpitää halutessasi koko loppuelämäsi. 

Minulla on aivan liikaa juuri nyt, aika ei riitä.

Olet ehkä ollut aiemmin mukana valmennuksessa, jossa kului paljon aikaa sekä kalorien laskemiseen että treenien tekemiseen? Valmennuksessani et joudu tekemään kumpaakaan, ellet itse sitä toivo. Valmentajana minun tulee sen sijaan pitää huoli siitä, että pääsemme kohti tavoitettasi askel kerrallaan, juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tahdilla. Sopiva tahti löytyy aina ja tärkeintä on, että se tukee samalla muuta elämääsi. Tulet saamaan minulta tehtäviä kotiin, mutta ne ovat pitkälti ajatustehtäviä; asioita, joita sinun olisi joka tapauksessa erittäin tärkeä miettiä. Oletko joskus huomannut, että kun elämä muuttuu stressaavaksi ja stressi ottaa sinusta ylivallan, karsit väkisinkin niistä elämääsi iloa tuovista asioista? Minä tiedän, että jos mieli ei voi hyvin, niin kehonkin on vaikea saavuttaa balanssia. Joten kun lähdemme liikkeelle oikeasta päästä, niin loppu ikään kuin seuraa itsestään perässä.  

Miksi valitsisin juuri sinun valmennuksen?

Olet varmasti huomannut, että netti on  pullollaan kaiken näköisiä ja kokoisia valmennuksia, jotka lupaavat sinulle suuria muutoksia muutamassa viikossa? Minä en lupaa sinulle näkyviä muutoksia muutamassa viikossa, vaan sen sijaan lupaan sinulle perustavanlaatuisia muutoksia ajatuksissasi ja toimintatavoissasi ja ne muutokset johtavat eittämättä näkyviin muutoksiin ajan kanssa. Ensimmäinen tuokio on aina maksuton ja sen avulla selvitämme, olenko minä sinulle oikea valmentaja. Valmennussuhteen tulee perustua luottamukselle, jotta voimme molemmat laittaa itsemme likoon 100%:sesti.  

Olen niin huonossa kunnossa, että kannattaako minun enää edes yrittää…

Vastaukseni on kyllä! Valmennukseni alkaa kattavalla hyvinvointikartoituksella ja ottaa siten huomioon juuri sinun henkilökohtaisen lähtötilanteesi. Minulla ei ole käytössä yhtä, jokaiseen asiakkaaseeni käytettävää valmennussapluunaa, vaan valmennukseni perustuu aina asiakkaan itsensä asettamalle, realistiselle tavoitteelle. Minun tehtäväni on siis pitää huoli siitä, että asetat itsellesi todellakin realistisen tavoitteen, jota sitten lähdemme yhdessä tavoittamaan sinun käytössäsi olevien voimavarojen mukaisesti. Äläkä ajattele, että olet jo monta kertaa yrittänyt. Tämä valmennus pitää todellakin huolen siitä, että lähdemme liikkeelle oikeasta päästä, eli juuri sen vakaan perustan luomisesta, jonka jälkeen muut asiat kuin loksahtavat paikalleen.

 

Jäikö sinulla vielä kysyttävää?

OTA MINUUN YHTEYTTÄ!

En siis tule antamaan sinulla tarkkaa ravinto-ohjelmaa, jota sinun tulee noudattaa lopun elämääsi. Sen sijaan etsin kanssasi juuri sen sinulle sopivan ruokavalion, joka tukee sinun hyvinvointiasi ja vie sinua kohti tavoitettasi. Valmennukseni perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen lisäksi että lupaan sinulle terveemmän kehon, niin lupaan sinulle myös paremman mielen :)

Ota nyt ohjat omiin käsiisi ja aloita elämäntapamuutos, joka pitää koko lopun elämääsi!

Varaa ihmeessä aika ensimmäiselle tuokiolle, joka on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Mietit ehkä, miksi antaisin ilmaisen tuokion, mutta minulle on tärkeää, että ymmärrät missä valmennuksestani on kyse ja että itse tiedän, että voin todellakin auttaa sinua. Lisäksi tiedän, kuinka tärkeää ovat toimivat henkilökemiat, ja haluan että voit vasta tuokion jälkeen päättää, jos haluat lähteä valmennukseen kanssani. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.