Ravitse endokannabinoidijärjestelmääsi laadukkailla kannabinoideilla ja saa sekä optimaallisemmin toimiva keho, että tasapainoisempi mieli!

Mietitkö sinä, kuinka voit tasapainottaa omaa endokannabinoidijärjestelmääsi?
Pohditko, onko se ylipäänsä edes yksi vaihtoehdoistasi?

Katso videoni ja lue alempaa, mitä hamppu on tuonut Helin elämään! 

 

Viereisessä kuvassa näet, kuinka endokannabinoidijärjestelmän vastaanottimet, eli CB1- ja CB2-reseptorit, sijaitsevat kehossasi. 

CB1-reseptoreita sijaitsee runsaimmin aivoissa ja keskushermostossa kun taas CB2-reseptoreita sijaitsee runsaimmin immuunijärjestelmässä, sekä suolistossa. CB1-reseptoreja sijaitsee paljon myös ihollamme, joka on kehomme suurin elin.

Näin kehoa voi ruokita sisäisesti nautittavan hamppuöljyn lisäksi myös hamppuvoiteilla, jolloin kannabinoidit aktivoivat ihon omat reseptorit.  

"Mielenkiinnosta lähdin yli vuosi sitten testaamaan ja tutkimaan maailmalla suurta suosiota saanutta kannabinoidirikasta hamppuöljyä (Pure Gold Full Spectrum Hemp Oil) ilman sen suurempia odotuksia, miten se vaikuttaa terveyteeni. Vuoden käytettyäni voin todeta sen vaikuttaneen positiivisesti unenlaatuun ja siten myös vireystasoon ja mielialaan. Samoin migreeniä ja päänsärkyä ei tänäaikana ole ollut kertaakaan. Se on kenties myös vaikuttanut ihoon, koska suunympärysihottuma, josta olen kärsinyt 20 vuotta, ei ole ollut tänäaikana riesana. Väitteet, että se parantaa ravinteiden imeytyvyyttä, ehkä pitää myös paikkansa, sillä en muista voineeni koskaan näin hyvin."

Heli Aaltonen
Yrittäjä

Hampputuotteet ovat olleet suuri osa myös omaa arkeani kohta jo vuoden ajan ja koska olen todennut niiden sopivan omaan aktiiviseen elämäntapaani, autan myös muita saamaan niiden hyödyt omaan päivittäiseen elämäänsä. Toimin siis hampputuotteiden edustajana ja voit ostaa niitä kauttani.

Huomioithan, että tuotteiden tuotannossa ei ole käytetty torjunta-aineita eikä kasvimyrkkyjä ja ne ovat GMO-vapaita. Tuotteet ovat käyneet läpi 3-kertaiset laboratoriotestaukset ja niihin ei ole lisätty parabeenejä, sulfaatteja, väriaineita tai muitakaan synteettisiä ainesosia.

Mainittakoon vielä varmuuden vuoksi, että hamppu ei ole lainkaan päihdyttävä, toisin kuin sisarkasvinsa marijuana. Tästä Euroopan tuoteperheen tuotteista on poistettu viimeisetkin rippeet hampun ainoaa päihdyttävää kannabinoidia, THC:tä. Tämä tuoteperhe on siis takuuturvallinen "vauvasta vaariin" :) 

Alla näet tällä hetkellä kauttani saatavat tuotteet:

PURE GOLD-hamppuöljy

Pure Gold-hamppuöljy on täyden spektrin dekarboksiloitu ja suodatettu hamppuöljytuote, josta saat helposti joka päivä tarvitsemasi kannabinoidit. Tämä hamppuöljy sisältää runsaasti elimistöllemme tärkeitä kannabinoideja, vitamiinejä, mineraaleja sekä rasvahappoja. 

Pure Gold-pullo sisältää 120 ml hamppuöljyä (tukiöljynä MCT-kookosöljy sekä hampunsiemenöljy), josta 1000 mg CBD:tä. 

Asiakashinta: 163,79€
Kanta-asiakas: 136,49€

SALVE-hamppusalva

Aktiivinen elämäntapa tai terveempi ja nuorekkaampi iho? Salve on juuri se, mitä tarvitset. Salve sisältää ainutlaatuisen yrtti-yhdistelmän, joka yhdessä hamppuöljyn kanssa tuo optimaalisen tuloksen. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä hellii ihon ongelmakohtia. 

Salve sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten manteli- ja jojobaöljyä, mehiläisvahaa, kandelillaa, inkiväärinjuurta sekä hamppuöljyä.

Ulkoisessa käytössä nämä ainutlaatuiset kasviperäiset ainesosat antavat hyödyn suoraan toivotulle ihoalueelle aktivoiden endokannabinoidijärjestelmän iholla sijaitsevat CB1-reseptorit. 

Tämä on koko perheen salva kuivalle iholle, ihottumille, haavereille ja ruhjeille, itikanpuremille, ampiaisenpistoksille, paarmojen karkottajaksi, huulirasvaksi, limakalvoille...vain taivas on rajana.

Salve-purkki sisältää 40 ml salvaa, josta 50 ml CBD:tä. 

Asiakashinta: 51,65€
Kanta-asiakashinta: 43,04€ 

KOKEMUS SALVESTA:

38-vuotiaan Nooran selkä voi huonosti ilmeisesti auringon ja kortisonilääkkeen yhteisvaikutuksesta. Katso, miltä selkä näytti muutaman päivän paikallisen Salven käytön jälkeen:

HempVAP-höyrystin

HempVAP™ on markkinoiden ensimmäinen kannabinoidi-höyrystin. Toisin kuin muut markkinoilla olevat höyrystimet, se ei sisällä nikotiiniä tai muita haitallisia aineita. HempVAP on kätevä tapa nauttia kannabinoideja ilman päihdyttäviä tai muita haitallisia vaikutuksia. 

Tämä höyrystin ei savuta, ei tuota epämukavaa hajua eikä tuhkaa.

HempVAP-öljyampulli sisältää hamppuöljyä (tukiöljyinä MCT-kookosöljy), sekä 100 mg CBD:tä. 

Asiakashinta: 44,27€
Kanta-asiakashinta: 36,89€

"Olen "vapettanut" nyt muutaman kuukauden ajan, aloitin ottamalla 3 vetoa 3-4 kertaa päivässä. Ennen olin aina tukossa, niistin ja tunsin itseni jatkuvasti paleltuneeksi. Nyt poskionteloni ovat kuivat enkä ole tänä vuonna kärsinyt siitepölyistä. Aloitin Pure Gold-öljyn käytön samalla Vapen kanssa."

Lillemor
Päiväkodin avustaja

ETEERISET ÖLJYT

Eteeriset öljyt yhdistävät kasveista saatavat BIBong-kasviuuteyhdisteet ja kasvien luonnolliset terpeenit tuoden aromaterapeuttista hyötyä sekä keholle että mielelle. Koe lisäenergiaa, syvempää rentoutta ja lisää hyvinvoinnin tunteita eteerisillä öljyillä.

Näitä eteerisiä öljyä voit hieroa akupisteisiin, kuten ranteen sisäpintaan, kaulalle ja ohimoille. Voit myös käyttää diffuuseria saadaksesi aromaterapeuttiset hyödyt huoneilmaan.

Energy lisää kestävyyttä ja energiaa, jotta jaksat koko päivän. Energy on ratkaisu niihin hetkiin, kun olo tuntuu rasittuneelta ja väsyneeltä. Energy sisältää terpeenejä, Bi-Bong-yrttiyhdistettä, sekä greippiä, sitruunaruohoa, rosmariinia ja piparminttua.

Tranquility antaa ainutlaatuisen rauhoittavan kokemuksen. Rentoudu ja vaivu uneen pitkän ja rasittavan päivän jälkeen. Tranquility sisältää terpeenejä, Bi-Bong-yrttiyhdistettä, sekä kamomillaa, vaniljaa, ruusua, laventelia ja ylang ylangia.

Immunity auttaa sinua suojaamaan itseäsi joka päivä. Immunity tukee kehon immuunijärjestelmän toimintaa. Immunity sisältää terpeenejä, Bi-Bong-yrttiyhdistettä sekä bergamotia, appelsiinia, oreganoa, rosmariinia ja eukalyptusta.

Asiakashinta: 118,97€
Kanta-asiakashinta: 98,39€

CANNABIS BEAUTY-ihonhoitosarja

Luonnollisena hampunlähteenä kannabinoidien ihoa ja kehoa hoitavat ominaisuudet ovat kuuluneet perinteisiimme jo vuosisatoja. BIbong®-reseptit taas ovat harvinaisia Itä-Aasialaisia uutteista valmistettuja yhdisteitä. Niitä on käytetty korealaisissa kauneudenhoitorituaaleissa vuosisatoja ja ne tunnetaan hyvistä ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Hamppu ja BIbong yhdessä luovat ja antavat ihollesi hehkua ja nuorekkuutta.

Asiakashinta: 287€
Kanta-asiakashinta: 204,99€

KOKEMUS CANNABIS BEAUTYSTÄ:

Katso, miten 11-vuotiaan Sofian iho reagoi uuteen Cannabis Beauty ihonhoitosarjaan. Sofia on käyttänyt päivittäin cleanseriä sekä kosteusvoidetta, kuorinnan ja naamion hän on tehnyt kerran viikossa. Huomioi, että tuotteiden puhtauden ja ekologisuuden takia ne sopivat myös nuorelle iholle.

CLEANSER - puhdistusvaahto

Sisältää mm. 

TAKIAINEN
Takiaista käytetään yleisesti sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Takiainen on tärkeä ainesosa, joka auttaa poistamaan iholta päivittäisen stressin ja kiireen jäljet.

PROVITAMIN B5
Provitamin B5 tukee iholle tärkeää kosteutusta, joka usein häviää puhdistuksen yhteydessä. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Asiakashinta: 55,35€
Kanta-asiakashinta: 46,12€

EXFOLIATOR - kuorinta

Sisältää mm.

LAKRITSA
Lakritsa tukee täysin luonnollisena  kemikaalien vastineena ihon puhtautta ja elinvoimaa.

RUUSUNMARJA
Ruusunmarjan runsas vitamiinien, mineraalien ja rasvahappojen sisältö tukee kuorinnan luonnollista tehoa ja nostaa esiin raikkaan sekä elinvoimaisen  ihon.

BENTONIITTISAVI
Bentoniittisavea on käytetty vuosituhansia. Se auttaa puhdistamaan ihosolut päivittäin  jättäen jälkeensä raikkaan näköisen ihon.

Asiakashinta: 55,35€
Kanta-asiakashinta: 46,12€

PERFECTING MASK - naamio

Sisältää mm.

VIHREÄN TEEN LEHTI
Vihreän teen lehtiuute tarjoaa erinomaiset antioksidanttiset hyödyt. Se auttaa häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä ja tukee ihon luonnollista  hohtoa.

HYALURONIHAPPO
Hyaluronihappo on ainesosa, joka auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Iho tuntuu kiinteämmältä ja nuorekkaammalta.

Asiakashinta: 55,35€
Kanta-asiakashinta: 46,12€

VITALITY SERUM - seerumi

Sisältää mm.

VALKOINEN PIONI
Valkoisen Pionin uutteen tehokkaat antioksidanttiset vaikutukset tukevat ihosi luonnollista hehkua.

DRAGON’S BLOOD
Dragons Blood-kasvi on tunnettu sen luonnollisesta ihon ikääntymistä ehkäisevästä vaikutuksesta, Samalla se ehkäisee väsymyksen merkkejä ihollasi.

ACETYL HEXAPEPTIDE-8
Acetyl Hexapeptide-8  on ainutlaatuinen peptidi ryppyjä vastaan. Se auttaa ihoasi näyttämään ja tuntumaan  sekä raikkaalta että nuorekkaalta.

Asiakashinta: 80,97€
Kanta-asiakashinta: 67,65€

MOISTURIZER - kosteusvoide

Sisältää mm.

GINSENG
Ginseng ehkäisee ryppyjä tukemalla ihoa kiinteyttävän kollageenin tuotantoa. Se jättää ihosi kirkkaammaksi ja nuorekkaammaksi.

C ESTER VITAMIINI
C Ester vitamiini vahvistaa anti-aging hyötyjä kirkastamalla ihoa ja saaden sen näyttämään puhtaalta.

Asiakashinta: 56,37€
Kanta-asiakashinta: 47,15€

Tee rohkeasti tilaus ja kokeile sinäkin hampputuotteita! Näin pidät huolen siitä, että oma endokannabinoidijärjestelmäsi saa tarvitsevaansa ravintoa!

OTA MINUUN YHTEYTTÄ! SIIRRY SUORAAN KAUPPAAN! HALUAN VIELÄ NÄHDÄ TARKEMMAT TUOTETIEDOT ENNEN PÄÄTÖSTÄ!

ETSITKÖ SINÄ ELÄMÄÄSI UUSIA TUULIA, MIELENKIINTOISTA HAASTETTA TAI LOISTAVAA MAHDOLLISUUTTA?

OLE MINUUN YHTEYDESSÄ NIIN KERRON, KUINKA SINULLAKIN ON MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ TEKEMÄÄN JOKO LISÄANSIOITA, TAI RAKENTAA JOPA KOKONAAN UUSI URA.

TYÖSKENNELLÄ VOIT SIELTÄ MISTÄ ITSE HALUAT, MIHIN AIKAAN ITSE HALUAT JA MITEN ITSE HALUAT...ELI JUURI SITEN, KUTEN ITSELLESI PARHAITEN SOPII. CONTACT ME!  

KYLLÄ, HALUAN EHDOTTOMASTI KUULLA LISÄÄ!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.