Tarvitsenko minä ravintolisiä ja miksi

 

Suosittelin sinulle videossani neljää, tai itseasiassa viittä, eri ravintolisää. Näiden ravintolisien tarpeen määrä vaihtelee tietenkin jokaisen oman ravitsemuksen sekä aktiivisuuden myötä, mutta riippumatta näistä edellämainituista asioista on hyvä hiukan tutustua asiaan. Nämä ravintolisät auttavat tasapainottamaan kehoa ja tukevat siten kokonaisvaltaista hyvinvointiamme:

D-vitamiini

Vitamiini, josta ei saisi olla puutetta, mutta josta suurimmalla osasta suomalaisilla on puutetta vähäisen auringonsaannin vuoksi. Tärkeä hormonitoiminnalle sekä aivojen välittäjäaineille. D-vitamiini mm. vahvistaa luustoa sekä lisää vahvistuskykyä ehkäisten monia sairauksia. 

Magnesium:

Ravintolisä, joka auttaa rauhoittumaan illalla ja parantaa unenlaatua. Magnesium on ennen kaikkea tärkeä aktiiviliikkujille sillä se auttaa lihaksia palautumaan ja ehkäisee lihaskramppeja. Magnesium myös mm. vahvistaa luustoa, kynsiä sekä hiuksia.

Omega-3-rasvahapot:

Harva suomalainen syö laadukasta kalaa tarpeeksi, eli vähintään kaksi kertaa viikossa. Omega-3-rasvahapoilla on tärkeä tehtävä elimistössämme, ne mm. tukevat sydämen ja aivojen toimintaa, parantavat muistia sekä ylläpitävät lisäksi normaalia näkökykyä. Omega-rasvahapot ovat tärkeitä myös insuliiniherkkyyden kannalta ja ne parantavat mielialaa. Omega-3-rasvahapot madaltavat tulehdustiloja ja auttavat niveliä ja lihaksia pysymään kunnossa.

Maitohappobakteerit:

Maitohappobakteereja kannattaa ottaa kuuriluontoisesti, sillä ne edistävät suoliston ja vatsan toimintaa. Ne tasapainottavat suoliston normaalia bakteerikantaa ja parantavat vastustuskykyä.

Sinkki:

Sinkkivaje on yleisimpiä vajeita suomalaisilla. Sinkkivaje aiheuttaa vajetta perusaineenvaihduntaan vaikuttaen näin jokapäiväiseen elämäämme. Riittävä sinkinsaanti parantaa lisäksi ihoa, hiuksia sekä vastustuskykyä.

Muista, että ravintolisät eivät koskaan korvaa ravitsevaa perusruokaa, vaan toimivat nimensä mukaisesti pelkkänä lisänä.

Ja hei, jos sinulla on tavoitteena pysyvä elämänmuutos, niin lataathan maksuttoman Ajatusten kautta tekoihin-oppaani täältä: https://www.kstraining.fi/p/maksuton-opas/.
Opas on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa pysyvän elämänmuutoksen; terveemmän kehon ja paremman mielen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.