Joulu tulee, oletko valmis?

Uncategorized Dec 05, 2018

Näin joulun kynnyksellä on hyvä pysähtyä miettimään omaa arkea ja siihen luotuja rutiineja. Tuppaa nimittäin usein olemaan niin, että rutiinit pyörivät juuri niin kauan kun se arkikin, mutta kun arki muuttuu, niin rutiinit kaatuvat…yksi toisensa jälkeen. Joulukuu taitaa olla yksi "se aika vuodesta", jolloin höllätään otetta, myös herkuttelun suhteen.

Ja ei, se ei haittaa, että tulee päiviä, jolloin rutiinit unohtuvat ja heittävät jopa häränpyllyä. Mutta jos tämä jatkuu pidemmän aikaa, niin paluu niihin vanhoihin, mahdollisesti hyvinkin epäterveellisiin rutiineihin, saattaa olla edessä meistä vahvimmallakin. Moni aloittaa joulufiilistelyn jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta ja mm. suklaakonvehdeista, pipareista ja tortuista tulee jokapäiväisiä. Jos tämä ei aiheuta sinulle huonoa omaatuntoa, morkkista ja ähkyjä, niin ei kai se haittaa. Mutta jos podet syyllisyyttä joka ilta ja voit fyysisestikin huonosti, niin on aika katsoa uudelleen niitä omia tapoja.

Pidä mielessä ainakin seuraavat seikat:

💥 Pidä kiinni kynsin hampain aamurutiineistasi
—> ne tuppaavat (ainakin itselläni) antaa merkkiä siitä, miten loppupäivä sujuu.

💥 Pyri syömään maittava ja ravintorikas ateria tasaisin väliajoin
—> näin pidät verensokerin kurissa ja vältyt turhilta stipluilta.

💥Varaudu kiireisiin hetkiin sopivilla, käden ulottuvilla olevilla välipaloilla
--> hedelmä, smoothie tai vaikkapa laadukas proteiinipatukka on aina parempi valinta, kuin suklaakonvehtirasia tai 5 tähtitorttua.

💥 Älä unohda kotimaisia ja mieluiten oman metsän marjoja, vaikka joudutkin nauttimaan niitä pakastealtaasta.

💥 Muista, että niitä joka päiväisillä valinnoillasi ON merkitystä 💖

Onko sulla antaa hyviä vinkkejä miten selvitä joulun ajasta ilman ähkyövereitä ?

Jos sinäkin haluat saavuttaa terveemmät elämäntavat, pudottaa painoa tai voida muuten paremmin, tilaa maksuton Ajatusten kautta tekoihin-oppaani täältä: https://www.kstraining.fi/p/maksuton-opas/

Ja jos haluat apua oman elämänmuutoksesi kanssa, niin ole minuun rohkeasti yhteydessä ja mietitään, jos minä olisin oikea henkilö auttamaan sinuakin :)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.